Inicia sessió   |  Registrar              |  CercarCercar
 
Destacats, Esdeveniments, Oci, Llocs amb encant
 
Constructor de Guitarres - Guitarres Morales
 
Pizzeria Pause
 
Especialitat restaurant Es Port Mallorca marisc de llagosta de paelles valldemossa
 
La Reserva Puig de Galatzó Aventura Natura
 
El restaurant Zaranda estrella Michelin Mallorca castello són Claret
 
Declipse Disseny WEB Mallorca Programació WEB Videos Internet
 
Jardins Alfabia Mallorca Casa àrab gòtic renaixentista barroc romanticista rococó
 
Jacint Verdaguer route gastron�mica Palma de Mallorca cafè restaurant Park les estacions
 
Cala s'Almunia platja Mallorca Santanyí
 
 
 
 EXCURSIONS >> Playas

Platja de Cala Mesquida Beach verge amb ones i nudista Arta Mallorca Cala Ratjada Capdepera

 
Añadir foto Afegir fotos
 
5

8.8 (1 Vot)
 
Descripció:
Platja Cala Mesquida Platja Verge Amb onades i nudista Artà Mallorca Cala Ratjada Capdepera Ones Cap des Freu

Cala Mesquida és una de les destinacions més desitjats i exclusius de l'illa de Mallorca, presenta un alt grau d'ocupació, és un centre turístic en un entorn natural de Mallorca.
Es tracta d'una meravellosa platja d'aigües turqueses i sorra fina envoltada de dunes i pinedes on desemboca un torrent, és una platja que es manté verge. Està a només 6 km de la famosa destinació de Cala Ratjada.
És una tradició per als habitants de Capdepera celebrar el diumenge de àngel a les dunes de Cala Mesquida. És una de les platges nudistes de la zona que disposa d'infraestructures i serveis acaba en un sistema dunar destaca la duna d'es Munt Gros, poblat per llentiscle i pins

Cala Mesquida era un dels llocs preferits per desembarcar el contraban de tabac i cafè en els anys 40, actualment hi ha un refugi de la guerra civil al costat de la platja. El seu nom té l'origen en el pròxima possessió sa Mesquida de Dalt. Cala Mesquida, Cala Moltó i Cala Agulla Des de Cala Mesquida destaca la muntanya de Son Jaumell, al cim hi ha una vella torre de defensa del segle XIV.
Una de les rutes més apreciades pels excursionistes és la de pujar fins a la torre des del camí que comença a cala Mesquida, també es pot anar per un camí fins a Cala Agulla. Si t'agraden les ones, sens dubte aquesta platja i Cales de Mallorca seran els teus platges preferides a Mallorca. Cala Mesquida va ser declarada el 1991 Àrea Natural d'Especial Interès pel Parlament de les Illes Balears.

Per arribar hi ha dues alternatives: anar per la carretera comarcal de Capdepera oa peu des de la platja de Cala Agulla, a través de la pineda, seguint el camí marcat. Aquesta platja té 300 metres de longitud per 130 metres d'amplada. És una de les platges nudistes de la zona que disposa d'infraestructures i serveis i presenta un alt grau d'ocupació.
La platja consta de diversos hotels, ja que és un enclabe turístic del nord de Mallorca. Accessos: A peu fàcil Longitud: 300 metres Amplada: 130 metres Ocupació: Alt Passeig marítim: No Composició: Arena Tipus: Blanca Bany: Fort onatge Fondeig: No Nudista: Si Accessos senyalitzats: No Senyals de salvament: Si Aparcament: No urbà Accessos adaptats per a minusvàlids: No Lavabos: No Dutxes: No Telèfons públics: No Papereres: Si Lloguer de para-sols: No Lloguer d'hamaques: Si Quioscs: Si Serveis de neteja: Zones de busseig: No Bar / restaurants. Aparcament. Hamaques i ombrel · les.
Quan hi ha onatge és una platja ideal per als surfistes i per als amants del busseig

Es pot fondejar davant la platja a 5 metres de profunditat amb fons de sorra, està molt oberta als vents.
Direcció Cala Mesquida Capdepera (Islas Baleares / Illes Balears) Hospital més proper Hospital de Manacor Adreça Ctra Manacor a Port d'Alcúdia, 1.

Manacor Cap des Freu, Mallorca Reserva natural de Mallorca Cap des Freu és una reserva natural de Mallorca d'unes 12 hectàrees pertanyent al parc natural de Llevant. Els conjunts dunars, els torrents d'aigua i l'entorn de la mar formen un conjunt de gran valor ecològic. En la vegetació predominen les alzines, el pi blanc i l'ullastre. En els penya-segats i zones altes hi ha espècies endèmiques d'aquestes zones. Hi ha una gran comunitat d'aus, algunes en perill d'extinció, el carboner, la merla, gavines, corbs marins, el falcó pelegrí, l'àguila pescadora, el xoriguer. Existeixen camins per poder contemplar aquesta reserva on és habitual trobar-se amb cabres salvatges fins i tot en la pròpia platja de Cala Mesquida. La reserva d'Es Cap de Freu és molt apreciada pels excursionistes i amants de la natura, des del cim de la muntanya de Son Jaumell es poden veure paisatges espectaculars de Cala Agulla i Cala Mesquida. Els esportistes de parapent utilitzen la muntanya de Son Jaumell per fer vols sobre és Cap des Freu i després aterrar a la platja de Cala Mesquida. A la pujada es triga una hora aproximadament fins arribar a la torre de vigilància.
 
 

Categoria

  Playas
     

Tipus de platja

  Arena
     

Onatge

  Fuerte
     

Localització

  Semiurbana
     

Nudista

  Si
     

Bandera blava

  Si
     

Zona de fondeig

  Si
     

Adreça

  Cala Ratjada, Cala Ratjada (Mallorca)
     

Aparcament propi

  Si
     

Accés per a discapacitats

  Si
     
     

Visites

  23710
     
     
« Tornar enrere
 
 
Comentaris
  Hi ha un total de 0 Comentaris  
 

Nom

  *
     
       
Contrasenya   *
       

Adreça de correu electrònic

  *
       
Comentaris   *
PUBLICAR COMENTARIO
 
 
 
 
 
Fotos
No hi ha cap foto disponible
Vídeos
 
Fitxers
No hi ha arxius disponibles
Fotos usuaris
 
 
 
 
   
 
Capdepera
13 °C
 
Mar Mià Jue Vie
15 °C 17 °C 15 °C 16 °C
10 °C 12 °C 10 °C 11 °C
Lunes 17/12/2018
N
O E
S
Fuerte
 
 
 
Tags descriptius
mallorca capdepera Cala Ratjada ARTA Nudista Cap des Freu Con olas Olas Playa Cala Mesquida Playa Virgen
 
 
 
  BalearesLive
Usuaris | Grups | Videos | Fotos | Esdeveniments | Comerços i Serveis | Gastronomía i Restaurants | Hotels i Allotjaments | Oci i Diversió | Llocs i senders | Notícies | Ofertes | Mapa web | Contacte | Ajuda
 
Diseño   Declipse - Diseño y desarrollo web