Inicia sessió   |  Registrar              |  CercarCercar
 
Destacats, Esdeveniments, Oci, Llocs amb encant
 
Constructor de Guitarres - Guitarres Morales
 
Hotel Hilton Mallorca Spa 5 estrelles
 
Pizzeria Pause
 
Especialitat restaurant Es Port Mallorca marisc de llagosta de paelles valldemossa
 
Illes Balears Ballooning
 
La Reserva Puig de Galatzó Aventura Natura
 
Declipse Disseny WEB Mallorca Programació WEB Videos Internet
 
helados y churros palma de Mallorca Gelats de Barri calle jacinto Verdaguer
 
Teix Declaraci n dels ingressos 2013 Consultiu de Palma de Mallorca a fiscal comptable
 
 
 
 

GOVERN DE LA COMUNITAT ILLES BALEARS PALMA MALLORCA

 
05 Marzo 2010 05:23
 
5

Sigues el primer a votar!
 

Visites

11484
 
Juntament amb la festivitat del DIA DE LES ILLES BALEARS, amb una agenda plena d´esdeveniments festius i el jubilo que produeix la celebració de la constitució de l´Autonomia de les Illes Balears, no podia faltar ´sal´. A semblança a quan es fa una calderada, la sal posa el seu punt al gust del guisat. Doncs bé, la classe política s´ha entestat a preparar aquestes festes del DIA DE LES ILLES BALEARS, amb el seu component que més que alegria anuncia una temporada de contratemps en l´esdevenir social de la comunitat. Els vídeos que s´inclouen, parlen per si sols, sobren els comentaris.

Per a l´any 2011, de pàgines web s´ha recollit la següent nota:
Dia de les Illes Balears 2011
Publicat per Pidelaluna el 21 febrer 2011
El dia 1 de març és el Dia de les Illes Balears. Es tracta d´un esdeveniment en el qual les institucions inverteixen temps i molts recursos i que per a molts residents es converteix cada any en l´excusa per a un agradable passeig en família per la Llotja, el Born, el Passeig Sagrera, la plaça de la Drassana i zones limítrofes, on se solen celebrar els actes més rellevants de l´esdeveniment.

Com molts de nosaltres sabem, i com explica el web mallorca.com (que pertany a una empresa privada i pot tenir informació obsoleta), ´aquesta celebració es prolonga durant diversos dies, encara que el dia principal és l´1 de març, festiu a tot la comunitat. Hi ha tot un seguit d´actes complementaris, com són: activitats infantils i juvenils al Passeig ´Guillem Sagrera´ (conta-contes, teatre, actuacions musicals, etc), lliurament dels premis ´Ramon Llull´ i de la medalla d´Or de les Balears, carreres de trot (tant a l´hipòdrom de Son Pardo ´com en el de Manacor), nombroses activitats esportives al poliesportiu´ Prínceps d´Espanya ´(inclou demostracions, cursos, natació, waterpolo, escalada, badmington , tennis, futbol, bàsquet, etc), activitats relacionades amb la vela al Club Nàutic de vela de Can Pastilla ia l´Escola Nacional de Vela ´Calanova´, etc .... Les tres activitats principals d´aquesta festa es desenvolupen al voltant del ´Consolat de Mar´, situat al Passeig Marítim (La Llotja) (aquests dies, es pot gaudir de les jornades de portes obertes en el mateix). La primera és la ´Mostra dels Pobles de Mallorca´ que es desenvolupa en el Passeig del Born. La segona és el Mercat Medieval, que transcorre des de la ´Plaça de la Drassana´ fins a la ´Plaça ataraçana´, transcorrent per ´La Llotja´. Finalment podem trobar una ´mostra´ de les diferents cases regionals presents a Mallorca , amb la degustació dels aliments més populars de cada regió que representen i diverses actuacions amb els diferents balls i músiques típiques de les regions. ´

Pregunta 1: per què, si l´acte se celebra cada any, i només falten 10 dies, a dia 21 de febrer encara no s´ha publicat el programa del mateix? Potser aquest any es celebri només una de les tres activitats, o hi hagi alguna novetat espectacular que valdria la pena donar a conèixer.

Pregunta 2: per què no s´aprofita un esdeveniment d´aquesta magnitud per atraure turistes en un intent de desestacionalització?

Pregunta 3: estic segura que també molts residents ´novells´ i no tan novells agrairien tenir coneixement del que es mou a l´illa, com també residents estrangers, agències d´esdeveniments i de viatges, clients de les mateixes, etc. No seria possible comunicar esdeveniments com el Dia de les Illes Balears o la Nit de l´Art amb més antelació, oferint a empreses privades i particulars la informació necessària per planificar la seva participació en els mateixos, sigui amb finalitats comercials o d´oci personal?

Anant més enllà, no es podria dissenyar una estratègia de desestacionalització i dinamització de Mallorca basada també en aquests esdeveniments? I naturalment mesurar resultats per poder decidir amb criteris quantitatius i qualitatius si val la pena tornar a dedicar els mateixos recursos en següents edicions?

Opino que les institucions haurien de ser les primeres a implementar el mesurament de l´impacte i el ROI dels esdeveniments, de les campanyes de relacions públiques i de totes les activitats que promouen, finançades per diners públics, ja que significaria poder explicar el per què s´ha pres una determinada decisió, quins resultats tangibles i intangibles ha obtingut, i per què cal seguir amb la mateixa estratègia - o canviar el rumb. I opino que encara Palma estigui plena de gent autòctona / resident i algun turista sorprès durant el Dia de les Illes Balears o la Nit de l´Art, cal aprofitar recursos i sinèrgies per atraure a determinats perfils de turistes.
 
 
« Tornar enrere
 
 
 
Comentaris
  Hi ha un total de 0 Comentaris  
 

Nom

  *
     
       
Contrasenya   *
       

Adreça de correu electrònic

  *
       
Comentaris   *
PUBLICAR COMENTARIO
 
 
 
 
Fotos
No hi ha cap foto disponible
Vídeos
»
 
Fitxers
No hi ha arxius disponibles
 
 
 
 
  BalearesLive
Usuaris | Grups | Videos | Fotos | Esdeveniments | Comerços i Serveis | Gastronomía i Restaurants | Hotels i Allotjaments | Oci i Diversió | Llocs i senders | Notícies | Ofertes | Mapa web | Contacte | Ajuda
 
Diseño   Declipse - Diseño y desarrollo web