Inicia sessió   |  Registrar              |  CercarCercar
 
Destacats, Esdeveniments, Oci, Llocs amb encant
 
Constructor de Guitarres - Guitarres Morales
 
Hotel Hilton Mallorca Spa 5 estrelles
 
Especialitat restaurant Es Port Mallorca marisc de llagosta de paelles valldemossa
 
Pizzeria Pause
 
Declipse Disseny WEB Mallorca Programació WEB Videos Internet
 
helados y churros palma de Mallorca Gelats de Barri calle jacinto Verdaguer
 
Illes Balears Ballooning
 
BLU Copes teu bar de Copes Cocktails Blu Palma de Mallorca Avingudes
 
Teix Declaraci n dels ingressos 2013 Consultiu de Palma de Mallorca a fiscal comptable
 
 
 
 

GOVERN DE LA COMUNITAT ILLES BALEARS PALMA MALLORCA

 
05 Marzo 2010 05:23
 
5

Sigues el primer a votar!
 

Visites

8623
 
Juntament amb la festivitat del DIA DE LES ILLES BALEARS, amb una agenda plena d´esdeveniments festius i el jubilo que produeix la celebració de la constitució de l´Autonomia de les Illes Balears, no podia faltar ´sal´. A semblança a quan es fa una calderada, la sal posa el seu punt al gust del guisat. Doncs bé, la classe política s´ha entestat a preparar aquestes festes del DIA DE LES ILLES BALEARS, amb el seu component que més que alegria anuncia una temporada de contratemps en l´esdevenir social de la comunitat. Els vídeos que s´inclouen, parlen per si sols, sobren els comentaris.

Per a l´any 2011, de pàgines web s´ha recollit la següent nota:
Dia de les Illes Balears 2011
Publicat per Pidelaluna el 21 febrer 2011
El dia 1 de març és el Dia de les Illes Balears. Es tracta d´un esdeveniment en el qual les institucions inverteixen temps i molts recursos i que per a molts residents es converteix cada any en l´excusa per a un agradable passeig en família per la Llotja, el Born, el Passeig Sagrera, la plaça de la Drassana i zones limítrofes, on se solen celebrar els actes més rellevants de l´esdeveniment.

Com molts de nosaltres sabem, i com explica el web mallorca.com (que pertany a una empresa privada i pot tenir informació obsoleta), ´aquesta celebració es prolonga durant diversos dies, encara que el dia principal és l´1 de març, festiu a tot la comunitat. Hi ha tot un seguit d´actes complementaris, com són: activitats infantils i juvenils al Passeig ´Guillem Sagrera´ (conta-contes, teatre, actuacions musicals, etc), lliurament dels premis ´Ramon Llull´ i de la medalla d´Or de les Balears, carreres de trot (tant a l´hipòdrom de Son Pardo ´com en el de Manacor), nombroses activitats esportives al poliesportiu´ Prínceps d´Espanya ´(inclou demostracions, cursos, natació, waterpolo, escalada, badmington , tennis, futbol, bàsquet, etc), activitats relacionades amb la vela al Club Nàutic de vela de Can Pastilla ia l´Escola Nacional de Vela ´Calanova´, etc .... Les tres activitats principals d´aquesta festa es desenvolupen al voltant del ´Consolat de Mar´, situat al Passeig Marítim (La Llotja) (aquests dies, es pot gaudir de les jornades de portes obertes en el mateix). La primera és la ´Mostra dels Pobles de Mallorca´ que es desenvolupa en el Passeig del Born. La segona és el Mercat Medieval, que transcorre des de la ´Plaça de la Drassana´ fins a la ´Plaça ataraçana´, transcorrent per ´La Llotja´. Finalment podem trobar una ´mostra´ de les diferents cases regionals presents a Mallorca , amb la degustació dels aliments més populars de cada regió que representen i diverses actuacions amb els diferents balls i músiques típiques de les regions. ´

Pregunta 1: per què, si l´acte se celebra cada any, i només falten 10 dies, a dia 21 de febrer encara no s´ha publicat el programa del mateix? Potser aquest any es celebri només una de les tres activitats, o hi hagi alguna novetat espectacular que valdria la pena donar a conèixer.

Pregunta 2: per què no s´aprofita un esdeveniment d´aquesta magnitud per atraure turistes en un intent de desestacionalització?

Pregunta 3: estic segura que també molts residents ´novells´ i no tan novells agrairien tenir coneixement del que es mou a l´illa, com també residents estrangers, agències d´esdeveniments i de viatges, clients de les mateixes, etc. No seria possible comunicar esdeveniments com el Dia de les Illes Balears o la Nit de l´Art amb més antelació, oferint a empreses privades i particulars la informació necessària per planificar la seva participació en els mateixos, sigui amb finalitats comercials o d´oci personal?

Anant més enllà, no es podria dissenyar una estratègia de desestacionalització i dinamització de Mallorca basada també en aquests esdeveniments? I naturalment mesurar resultats per poder decidir amb criteris quantitatius i qualitatius si val la pena tornar a dedicar els mateixos recursos en següents edicions?

Opino que les institucions haurien de ser les primeres a implementar el mesurament de l´impacte i el ROI dels esdeveniments, de les campanyes de relacions públiques i de totes les activitats que promouen, finançades per diners públics, ja que significaria poder explicar el per què s´ha pres una determinada decisió, quins resultats tangibles i intangibles ha obtingut, i per què cal seguir amb la mateixa estratègia - o canviar el rumb. I opino que encara Palma estigui plena de gent autòctona / resident i algun turista sorprès durant el Dia de les Illes Balears o la Nit de l´Art, cal aprofitar recursos i sinèrgies per atraure a determinats perfils de turistes.
 
 
« Tornar enrere
 
 
 
Comentaris
  Hi ha un total de 0 Comentaris  
 

Nom

  *
     
       
Contrasenya   *
       

Adreça de correu electrònic

  *
       
Comentaris   *
PUBLICAR COMENTARIO
 
 
 
 
Fotos
No hi ha cap foto disponible
Vídeos
»
 
Fitxers
No hi ha arxius disponibles
 
 
 
 
  BalearesLive
Usuaris | Grups | Videos | Fotos | Esdeveniments | Comerços i Serveis | Gastronomía i Restaurants | Hotels i Allotjaments | Oci i Diversió | Llocs i senders | Notícies | Ofertes | Mapa web | Contacte | Ajuda
 
Diseño   Declipse - Diseño y desarrollo web